Malinowe ciasto z Marsalą, Crème Fraîche i malinami

Malinowe ciasto z Marsalą, Crème Fraîche i malinami
Malinowe ciasto z Marsalą, Crème Fraîche i malinami może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 436 kalorii, 5G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.01 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 53 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki uniwersalnej, sok pomarańczowy, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Malinowe ciasto z Marsalą, Crème Fraîche i malinami, Malinowe Ciasto Z Marsalą, Crème Fraîche I Malinami, oraz Malinowe Ciasto Z Marsalą, Creme Fraiche I Malinami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°. masło o średnicy 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić pierwsze 5 składników w średniej misce, aby wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połącz Marsala i sok pomarańczowy w małej misce. Beat 12 łyżki masła i 1 szklanka cukru w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Ubić w jajkach, wanilii i skórce cytryny. Ubić w mieszance Marsala w 2 dodatkach na przemian z mieszanką mąki w 3 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieść ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Posypać 1 1/2 szklanki malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
6
Piec ciasto, aż góra jest delikatnie ustawić, O 20 protokół. Obniżyć temperaturę piekarnika do 191°. Dot wierzch ciasta z 2 łyżki masła i posypać 2 łyżki cukru. Kontynuuj pieczenie, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, o 15 protokół. Schłodzić w patelni na stelażu. Uwolnij boki patelni; przenieś ciasto na talerz. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Wymieszać crème fraîche i 2 łyżki cukru w małej misce. (Ciasto i crème fraîche mieszaniny mogą być wykonane 8 godzin wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej. Mieszanka crème fraîche.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
9
Ciasto pokroić w kliny. Top każdy z dolop Creme fraîche i świeże maliny i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
MalinyMaliny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn