Malinowe Ciasteczka Linzer
Malinowe ciasteczka Linzer mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, skórkę z cytryny, konfitury z malin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Linzer Augen (Linzer Eyes vel Linzer Tarts lub Linzer Cookies), Malinowe Ciasteczka Linzer, oraz Malinowe Ciasteczka Linzer dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżką 25 uncji (około 1/2 szklanki) mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć 25 uncji mąki i migdałów w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone. Ważyć lub lekko łyżką pozostałe 25 uncji (około 1 szklanki plus 2 łyżki) mąki do suchej miarki.
Połącz mieszaninę migdałów, pozostałe 25 uncji mąki, proszek do pieczenia, cynamon i sól, dobrze mieszając trzepaczką.
W dużej misce umieścić granulowany cukier, masło i skórkę; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty (około 3 minut).
Dodać żółtka; ubić aż do dobrze wymieszanego. Ubijając z małą prędkością, stopniowo dodawaj mieszankę mąki; ubijaj tylko do momentu, aż powstanie miękkie ciasto. Obrócić ciasto na arkuszu folii; ugniatać lekko 3 razy lub do uzyskania gładkości. Ciasto podzielić na 2 równe porcje; każdą porcję owinąć folią. Chill 1 godzina.
Rozwałkuj każdą porcję ciasta na grubość 1/8 cala na mące; Wytnij za pomocą 2-calowego prostokątnego foremki do ciastek z karbowanymi krawędziami, aby uformować 36 ciastek. Powtórz procedurę z pozostałą porcją ciasta; użyj 1-calowego prostokątnego rowkowanego noża, aby usunąć środki z 36 prostokątów. Ułóż 1 cal od siebie na blasze do pieczenia wyłożone pergaminem.
Piec, 1 partia na raz, w 350 przez 10 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Schłodzić na patelniach 5 minut.
Wyjąć z patelni; schłodzić na stojakach z drutu.
Rozłóż środek każdego całego ciastka z około 1/2 łyżeczki konfitury.
Ciasteczka posypać cukrem pudrem.
Umieść 1 wycięcie na każdym ciastku.