Malinowe Blondynki
Malinowe Blondies może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 51 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 266 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka ekstraktu waniliowego, jajko, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Malina Cytryna Blondies, Malinowe Pecan Blondies, oraz Malinowo-Orzechowe Blondie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z folią o dużej wytrzymałości, pozostawiając co najmniej 1-calowy zwis ze wszystkich stron.
W małej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól. Masło rozpuścić w średnim rondlu na małym ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem do zwilżenia.
Lekko ostudzić. Na ogniu ubijamy jajko i wanilię. Mieszać w mieszaninie mąki, aż tylko połączone. Wymieszać z orzechami.
Zeskrobać ciasto na patelnię do pieczenia, wygładzając wierzch łopatką. Jagody rozsypać na cieście.
Piec, aż blondies są ustawione w centrum, około 30 minut. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Chwytając zwisającą folię po przeciwnych stronach patelni, wyciągamy Blondie i układamy na desce do krojenia.
Pokroić w 16 kwadratów i podawać.