Malinowe batoniki babci
Malinowe batoniki babci mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 30 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 178 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 18%. Spróbuj Muffinki z otrębów malinowych: lepsze od babcinych, Babuni cytrynowy malinowy sorbet deser, oraz Batoniki cytrynowe babci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W średniej misce połączyć masło, cukier biały, cukier brązowy, mąka, proszek do pieczenia i sól; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić 2/3 mieszaniny na przygotowaną patelnię.
Rozłóż dżem na mieszaninie.
Pozostałą mieszankę połączyć z owsem i orzechami włoskimi; posypać warstwą dżemu.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.