Malinowa Letnia Sensacja

Malinowa Letnia Sensacja
Malinowe Lato Sensation to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku waniliowym pudding instant, chłodną bitą polewę, malinowy sorbet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Niskotłuszczowa Malina Summer Sensation, Niskotłuszczowa Malina Summer Sensation, oraz Deser Malinowy Summer Sensation dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 9x5-calowa patelnia bochenkowa z folią. Łyżka sorbetu do przygotowanej patelni; zamrozić 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
SorbetSorbet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2
Ubić mleko i budyń wymieszać w dużej misce z trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; rozprowadzić na sorbecie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
SorbetSorbet
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zamrozić 3 godziny lub do twardości. Aby zdemontować, odwrócić patelnię na talerz; usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Odstawić 10 do 15 min. lekko zmiękczyć przed krojeniem, aby służyć.
5
Podawać z malinami. Resztki przechowuj w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn