Malinowa Letnia Sensacja
Malinowe Lato Sensation to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku waniliowym pudding instant, chłodną bitą polewę, malinowy sorbet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Niskotłuszczowa Malina Summer Sensation, Niskotłuszczowa Malina Summer Sensation, oraz Deser Malinowy Summer Sensation dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9x5-calowa patelnia bochenkowa z folią. Łyżka sorbetu do przygotowanej patelni; zamrozić 10 min.
Ubić mleko i budyń wymieszać w dużej misce z trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem; rozprowadzić na sorbecie na patelni.
Zamrozić 3 godziny lub do twardości. Aby zdemontować, odwrócić patelnię na talerz; usunąć folię.
Odstawić 10 do 15 min. lekko zmiękczyć przed krojeniem, aby służyć.
Podawać z malinami. Resztki przechowuj w zamrażarce.