Malina-Pomarańcza Owoce Pops
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj owoców Malinowo-pomarańczowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 67 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pod ręką sok pomarańczowy, maliny, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Raspberry Pops, Kremowy Malinowy Ice Pops, oraz Malina Lemoniada Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, wir 3 szklanki opłukane, odsączone maliny, aż będzie gładka. Przepchnąć przez drobny sitko do szklanej miary 1-ćwiartkowej; wyrzucić nasiona.
Dodaj 2/3 szklanki soku pomarańczowego i 3 do 4 łyżek cukru (do smaku) do jagodowego czystego; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Wlać mieszaninę owoców do 6 do 8 foremek do soku (patrz UWAGI). Zamocuj pokrywy mocno i włóż patyczki, pozostawiając 1 1/2 do 2 cali każdego wystającego. Umieść formy w zamrażarce, upewniając się, że są równe i wyprostowane, i zamrażaj do czasu, aż będą twarde, co najmniej 3 godziny lub do 2 tygodni.
Aby zdemontować, przepuść ciepłą wodę przez Formy do obręczy, aż pops zostaną uwolnione z boków, 5 do 15 sekund.
Zdejmij pokrywy i wyciągnij Popy.
Warstwowe wyskakuje: aby utworzyć dwukolorowe wyskakuje, zrobić dwa różne przepisy i użyć dwa razy więcej form.
Wlać jedną mieszaninę do wszystkich form i zamrozić do twardego w dotyku na wierzchu, około 45 minut, a następnie wlać drugą mieszaninę na pierwszą i całkowicie zamrozić.