Malina, Brie i niebieski ser Grillowany

Malina, Brie i niebieski ser Grillowany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Malin, Brie i niebieskiego grillowanego sera. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury z malin, masło, chleb pełnoziarnisty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać konfitury z malin, można śledzić to danie główne z Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ser pleśniowy i Brie Nachos z pieczarkami i szpinakiem, Blue Brie (Pieczone Brie Z Jagodami), oraz Brukselka, jabłko i Brie Grillowany ser z bitym kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Stronę każdej kromki chleba posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
2
Miejsce 1 kawałek, masłem stronie w dół, w małej patelni. Na tej samej kromce chleba ostrożnie rozłożyć Brie (pomaga to nieco pokroić).
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Różne Krakersy I/lub świeże OwoceRóżne Krakersy I/lub świeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Posypać serem pleśniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
4
Konfitury malinowe rozłóż na nieutwardzonej stronie drugiej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
5
Kłaść plasterek, z masłem do góry, na plasterku z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Gotować na średnim ogniu około 5 minut lub aż dno będzie złoty kolor. Ostrożnie obróć; lekko naciśnij. Gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż ser topi się i spód jest złotobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn