Malina, Brie i niebieski ser Grillowany

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Malin, Brie i niebieskiego grillowanego sera. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury z malin, masło, chleb pełnoziarnisty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać konfitury z malin, można śledzić to danie główne z Tarta Bakewell z konfiturami malinowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ser pleśniowy i Brie Nachos z pieczarkami i szpinakiem, Blue Brie (Pieczone Brie Z Jagodami), oraz Brukselka, jabłko i Brie Grillowany ser z bitym kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Stronę każdej kromki chleba posmarować masłem.
Miejsce 1 kawałek, masłem stronie w dół, w małej patelni. Na tej samej kromce chleba ostrożnie rozłożyć Brie (pomaga to nieco pokroić).
Posypać serem pleśniowym.
Konfitury malinowe rozłóż na nieutwardzonej stronie drugiej kromki chleba.
Kłaść plasterek, z masłem do góry, na plasterku z serem.
Gotować na średnim ogniu około 5 minut lub aż dno będzie złoty kolor. Ostrożnie obróć; lekko naciśnij. Gotować 2 do 3 minut dłużej lub aż ser topi się i spód jest złotobrązowy.