Malina-Banan-Jogurt Zamrażarka Pops
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 84 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jogurtu waniliowego, Laski rzemieślnicze, maliny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Jagodowo-Bananowa Zamrażarka Pops, Jagodowo-Bananowa Zamrażarka Pops, oraz czekolada malina jogurt pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jogurt i banan proces w blenderze 30 sekund lub do gładkiej. Zagotować maliny i miód w średnim rondlu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej do miski, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku i miąższu. Odrzuć skórki i nasiona. Przykryć i schłodzić mieszankę malin 30 minut.
Wlać mieszaninę jogurtu równomiernie do 10 (2-oz.) formy pop. Top z mieszaniny malin, i wirować, w razie potrzeby. Top z pokrywką formy pop i włóż kije rzemieślnicze, pozostawiając 1 1/2 do 2 cali wystające z popu. Zamrażać 6 godzin lub aż patyczki są solidnie zakotwiczone i pops są całkowicie zamrożone.
Wskazówka: aby uzyskać inny smak, zastąp 3 szklanki świeżych lub mrożonych jagód lub połówek truskawek.