Malezyjskie Curry Rub
Malezyjskie Curry Rub może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Na 12 centów za porcję, dostajesz marynatę, która serwuje 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki cytrynowej, mielonej kurkumy, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj [Recenzja - produkt] Speedy Malaysian Chicken Curry (ft. A1 Mięsny Sos Curry Instant), Malezyjska Ryba Curry, oraz Malezyjski Kurczak Curry Danie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz olej rzepakowy, kurkumę, curry, kolendrę, skórkę cytryny, czosnek i sól koszerną.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować Fram Win Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
![Fram Wina Chenin Blanc]()
Fram Wina Chenin Blanc
Szczególny obszar, z którego pochodzą te winogrona, jest w rzeczywistości bliższy Clanwilliam niż Citrusdal, ale część dotycząca góry jest bardzo prawdziwa. Położone w głębokiej czerwonej piaszczystej glebie, na farmie z widokiem na mekkę raków Lambertsbay z jednej strony i Olifantsriver i bulshoek dam z drugiej strony. Zwarta pikantna kwasowość jest cechą wyróżniającą Chenin blanc z tego obszaru, połącz to z dojrzałością, która dodaje ogromnej złożoności i wiesz, że jest tu wiele miłości.