Makrela z sałatką ziołową

Makrela z sałatką ziołową
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Makrela z sałatką ziołową może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 540 kalorii, 41g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 4,91 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, płaskie liście pietruszki, filety z makreli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Makrela wędzona z ziołami i buraczanym kuskusem, Makrela z sałatką ogórkową, oraz Sałatka Z Makreli Śródziemnomorskiej.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połącz 1 szklankę wody, 1 łyżkę soli i cukier w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
3
Dodaj filety; odstawić 15 minut.
4
Usunąć filety; osuszyć. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolankaSolanka
5
Umieść filety, skórkę do dołu, na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania. Grill 10 minut lub do pożądanego stopnia doneness. (Nie obracać filetów.) Zachować ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Połącz liście pietruszki, plastry cebuli, skórkę pomarańczową, sekcje pomarańczowe i estragon w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
EstragonEstragon
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Posypać mieszaninę ziół z 1/4 łyżeczki soli; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
8
Połącz orzechy włoskie i pozostałe składniki, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Umieść 1 filet na każdym z 4 talerzy; top każdej porcji z 1 mieszanką ziół szklanki.
10
Mżawka 2 łyżki mieszanki orzecha włoskiego na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn