Crusted makrela jest pescatarian danie główne. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 188g białka, 93g tłuszczu, oraz w sumie 1775 kalorii. Na 12,83 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sok z cytryny, makrela, musztarda dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 84% to danie jest super. Spróbuj Makrela Cała Pieczona, Makrela Czerniona, oraz Makrela z sałatką ogórkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej swój grill do naprawdę bardzo gorącego otoczenia.Umieść wszystkie składniki na skórkę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wymieszać je razem, tak aby były dokładnie wymieszane.
3
Włóż filety z makreli na deskę do krojenia i usuń wszelkie Kości za pomocą pęsety lub szczypiec elektrycznych (pamiętaj, aby najpierw je wyczyścić).Posmarować część musztardy na każdym filecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Makreli
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4
Posypać skórkę na każdy filet makreli i bardzo delikatnie nacisnąć go w dół (chcesz, aby skorupa trzymać, ale nie chcesz go kompresować).Używając plasterka rybnego, ostrożnie połóż filety na mocno naoliwionej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Makreli
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Umieść makrelę pod grillem na 3-5 minut. Podczas gotowania stale sprawdzaj ryby, ponieważ skorupa może się bardzo łatwo i bardzo szybko spalić.Zrobić sos, wkładając wszystkie składniki sosu do miski i mieszając je razem.Gdy ryba będzie gotowa, wyjmij ją spod grilla i podawaj z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makrela
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.