Makrela i Ramson z restauracji Maaemo w Oslo w Norwegii

Makrela i Ramson z restauracji Maaemo w Oslo w Norwegii
Ten przepis służy 2. Jeśli $5.98 za porcję makrela i Ramson z restauracji Maaemo w Oslo w Norwegii mogą być spektakularne bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1612 kalorii, 8G białka, oraz 164g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz krem, zieleninę ramson, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kapusta-Norwegia, Makrela Cała Pieczona, oraz Makrela Kruszona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia mały rondel do połowy wypełniony wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i blanszować około 1 minutę. Wyrzucić wodę, rezerwując czosnek. Następnie napełnij rondel świeżą wodą i powtórz blanszowanie jeszcze raz. Pusty rondel i rezerwy czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj śmietanę do rondla wraz z blanszowanym czosnkiem. Na wolnym ogniu czosnek w śmietanie, aż stanie się dość miękki. Za pomocą blendera przecier mieszaninę do całkowicie gładkiej konsystencji. Wepchnij go przez drobno oczkowe sitko z powrotem do małego rondla i ustaw aside.In czysty blender przecieru świeże warzywa ramson zarówno z oleju słonecznikowego i rzepakowego, a następnie przecedzić go do innej małej misce; naciskając ciała stałe z tyłu łyżką, aby wyodrębnić jak najwięcej oleju, jak to możliwe. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
ZieloniZieloni
RamsonRamson
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Do małego, czystego rondla wlać połowę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamsonRamson
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać ocet balsamiczny jabłkowy, trzepaczkę do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Dodać pozostały olej ramson do rondla z przecierem czosnkowym, wymieszać aż dobrze włączone.Makrele marynować w chłodnej solance przez 11 minut.Delikatnie podgrzać sos ramson vinaigrette i czosnek ramson purée oddzielnie, mieszając każdy cały czas, tylko o Temperaturze Ciała.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
MakrelaMakrela
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
RamsonRamson
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Obok filetu z makreli o temperaturze pokojowej podawaj dolkę przecieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakrelaMakrela
8
Udekoruj polnymi kwiatami, a następnie łyżka SOS ramson vinaigrette na talerzu, podczas gdy przy stole. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RamsonRamson
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia11
Magazyn