Makrela i Ramson z restauracji Maaemo w Oslo w Norwegii
Ten przepis służy 2. Jeśli $5.98 za porcję makrela i Ramson z restauracji Maaemo w Oslo w Norwegii mogą być spektakularne bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1612 kalorii, 8G białka, oraz 164g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz krem, zieleninę ramson, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kapusta-Norwegia, Makrela Cała Pieczona, oraz Makrela Kruszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia mały rondel do połowy wypełniony wodą.
Dodać czosnek i blanszować około 1 minutę. Wyrzucić wodę, rezerwując czosnek. Następnie napełnij rondel świeżą wodą i powtórz blanszowanie jeszcze raz. Pusty rondel i rezerwy czosnku.
Dodaj śmietanę do rondla wraz z blanszowanym czosnkiem. Na wolnym ogniu czosnek w śmietanie, aż stanie się dość miękki. Za pomocą blendera przecier mieszaninę do całkowicie gładkiej konsystencji. Wepchnij go przez drobno oczkowe sitko z powrotem do małego rondla i ustaw aside.In czysty blender przecieru świeże warzywa ramson zarówno z oleju słonecznikowego i rzepakowego, a następnie przecedzić go do innej małej misce; naciskając ciała stałe z tyłu łyżką, aby wyodrębnić jak najwięcej oleju, jak to możliwe. Odstawić.
Do małego, czystego rondla wlać połowę oleju.
Dodać ocet balsamiczny jabłkowy, trzepaczkę do emulgowania.
Dodać pozostały olej ramson do rondla z przecierem czosnkowym, wymieszać aż dobrze włączone.Makrele marynować w chłodnej solance przez 11 minut.Delikatnie podgrzać sos ramson vinaigrette i czosnek ramson purée oddzielnie, mieszając każdy cały czas, tylko o Temperaturze Ciała.
Obok filetu z makreli o temperaturze pokojowej podawaj dolkę przecieru.
Udekoruj polnymi kwiatami, a następnie łyżka SOS ramson vinaigrette na talerzu, podczas gdy przy stole. Smacznego!