Makrela grillowana w soli

Makrela grillowana w soli
Grillowana w soli makrela może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 2302 kalorie, 122g białka, oraz 89g tłuszczu każdy. Na 13,08 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Mieszanka pieczeni, potraw, zupy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać płatki owsiane ze stali, możesz podążać za tym daniem głównym z Piernik Stalowy Cięty Owies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Makrela Z Grilla Solonego (Saba Shioyaki), Koreańska Makrela Z Grilla, oraz Doskonała Makrela Z Grilla są bardzo podobne do tego przepisu.

Składniki

4trochę posiekanej cukinii1-1/2 szklanki pokrojonego w kostkę gotowanego indyka lub kurczaka1-1/2 szklanki pokrojonego w kostkę gotowanego indyka lub kurczaka4trochę posiekanej cukiniiŁatwe pieczenieŁatwe pieczenie4trochę posiekanej cukiniiGrill wegetariańskiGrill wegetariański4trochę posiekanej cukiniiŚwiąteczne ciastkaŚwiąteczne ciastka4trochę posiekanej cukiniiZdrowe śniadanieZdrowe śniadanie4trochę posiekanej cukiniiBrownieBrownie4trochę posiekanej cukiniiZupaZupa4trochę posiekanej cukiniiImpreza dla dzieciImpreza dla dzieci4trochę posiekanej cukiniiKolacjaKolacja4trochę posiekanej cukiniiImpreza wegetariańskaImpreza wegetariańska4trochę posiekanej cukiniiWielkanocWielkanoc4trochę posiekanej cukiniigruboziarnista sól morskagruboziarnista sól morska4trochę posiekanej cukiniiGotowanie wsadoweGotowanie wsadowe4trochę posiekanej cukiniiBezmleczneBezmleczne4trochę posiekanej cukiniiKalkulator pieczeniaKalkulator pieczenia4trochę posiekanej cukiniiRybyRyby4trochę posiekanej cukiniiBogate w żelazoBogate w żelazo4trochę posiekanej cukiniiWięcej Dobrego JedzeniaWięcej Dobrego Jedzenia4trochę posiekanej cukiniiMagazyn dobra żywnośćMagazyn dobra żywność4trochę posiekanej cukiniiGood Food reader oferujeGood Food reader oferuje4trochę posiekanej cukiniiGood Food appsGood Food apps4trochę posiekanej cukiniiImprezy dobre jedzenieImprezy dobre jedzenie4trochę posiekanej cukiniiMoje dobre jedzenie (Zaloguj się)Moje dobre jedzenie (Zaloguj się)4trochę posiekanej cukiniiOwoceOwoce4trochę posiekanej cukiniiGrecka przyprawa do smakuGrecka przyprawa do smaku4trochę posiekanej cukiniiHalloweenHalloween4trochę posiekanej cukiniiZdroweZdrowe4trochę posiekanej cukiniiTanie i zdroweTanie i zdrowe4trochę posiekanej cukiniiSzybko i zdrowoSzybko i zdrowo10cm kawałek mooli, starty na miąższcm kawałek mooli, starty na miąższ4trochę posiekanej cukiniiLow-GILow-GI4smallsmakrele, patroszone i skalowanemakrele, patroszone i skalowane4trochę posiekanej cukiniipolskipolski4trochę posiekanej cukinii1 do 2 łyżeczek oleju rzepakowego1 do 2 łyżeczek oleju rzepakowego4trochę posiekanej cukiniiMakaronyMakarony4trochę posiekanej cukiniiPiePie1czerwone chili, bez pestek i drobno mieloneczerwone chili, bez pestek i drobno mielone4trochę posiekanej cukiniiWarzywaWarzywa4trochę posiekanej cukiniiWiosnaWiosna4trochę posiekanej cukiniiTanie cięcieTanie cięcie4trochę posiekanej cukiniiPrzewodnik temperatury cukruPrzewodnik temperatury cukru4trochę posiekanej cukiniiLatoLato4trochę posiekanej cukiniiPodwieczorekPodwieczorek4trochę posiekanej cukiniiWegańskieWegańskie4trochę posiekanej cukiniiWegetariańskieWegetariańskie4trochę posiekanej cukiniiWegetariańskie ŚwiętaWegetariańskie Święta4trochę posiekanej cukiniiZdrowy obiadZdrowy obiad4trochę posiekanej cukiniiNiedzielny obiadNiedzielny obiad4trochę posiekanej cukiniiZimaZima4trochę posiekanej cukiniiRodzina i dzieciRodzina i dzieci4trochę posiekanej cukiniiPrzewodnik temperatury piecaPrzewodnik temperatury pieca

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W48 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn