Makeover Crumb Coffee Cake wymaga około 1 godziny od początku do końca. Ten przepis służy 18 osobom. Jedna porcja zawiera 264 kalorie , 3 g białka i 11 g tłuszczu . Za 42 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup proszek do pieczenia, cukier, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedrogie śniadanie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje łyżkowy wynik 0% , co jest wynikiem możliwym do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ciepłe ciasto z kruszonką z mieszanymi jagodami , Batoniki z ciasteczkami jagodowymi i Dorsz z bułką tartą .
Instrukcje
1
W dużej misce ubijaj masło, cukier i mieszankę cukru na średniej prędkości przez 2 minuty lub do uzyskania kruszonki. Dodajemy jajka, mus jabłkowy, olej, wanilię i aromat maślany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do Smaku
Arachid
Dodatkowa Przyprawa Do Owoców Morza Opcjonalnie
Drażetki Z Perłowymi Cukierkami
Drażetki Z Perłowymi Cukierkami
Kotleciki Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (grubość 1-1/2 Cala I 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 świeże Truskawki
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; dodawać do masy maślanej na przemian ze śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Beztłuszczowej Gorącej Polewy Lodowej Z Krówkami
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
Dodatkowa Przyprawa Do Owoców Morza Opcjonalnie
Ratownicy życia
12 Białych Ratowników życia
3
Wlać połowę ciasta do 13-calowej formy. x 9 cali blacha do pieczenia pokryta sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Niskotłuszczowe Krakersy Graham Cynamonowe, Przełamane Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Uncje Batonika Z Ciemnej Czekolady
4
Połączyć składniki nadzienia; posypać ciasto. Ostrożnie posyp pozostałym ciastem. Aby przygotować polewę, wymieszaj w misce mąkę, cukier i cynamon; pokroić na masło, aż się rozpadnie. Wymieszaj orzechy włoskie.