Makieta Szarlotki

Makieta Szarlotki
Mock Apple Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 494 kalorie, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 210 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka masła, zmielony cynamon, unbaked Pie strups i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makieta Szarlotki, Makieta Szarlotki, oraz Makieta Masła Jabłkowego.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. w średnim rondlu połącz cukier, wodę i śmietanę z kamienia nazębnego, ubijając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na dużym ogniu, ubijając od czasu do czasu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego. Gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż mieszanina zmniejszy się do 1 1/2 szklanki. Wymieszać ze skórką, sokiem i wanilią. Odstawić do ostygnięcia na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozwałkować Skórki. Dla 9-calowej patelni twoja dolna skorupa powinna mieć około 11 cali średnicy, twoja górna skorupa, około 10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Umieść dno skorupy w patelni lub naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
4
Dodaj pokruszone krakersy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
5
Syrop polać krakersami i doprawić kawałkami masła, a następnie równomiernie posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do WiązaniaDo Wiązania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
6
Ubić razem jajko i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Ułożyć wierzchnią skórkę na cieście. Brzegi uszczelnić i ubić, umyć jajkiem, a następnie posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Wytnij kilka małych szczelin w górnej skorupie, aby odpowietrzyć parę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Piec przez 30 minut lub do złotego koloru. Ostudzić i podawać. Sklep objęty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn