Makieta Smażonych Lodów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj makiety smażonych lodów. Jedna porcja zawiera 1097 kalorii, 18g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.65 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz cynamon tost crunch płatki, karmel polewa, grecki jogurt waniliowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Łatwe Domowe Makiety Smażone Lody, oraz Makieta smażonych lodów z Dulce de Leche - dwie wersje dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zdjąć osłonkę z jogurtu; dobrze wymieszać łyżką. Odzyskać, i umieścić w zamrażarce, mieszając co 15 minut, aż do konsystencji miękkiej służyć, 30 do 45 minut. Tymczasem rezerwy 1/4 szklanki zbóż; odstawić. Grubo zmiażdżyć pozostałe płatki; umieścić w małej misce.
Wymieszać zarezerwowane 1/4 szklanki płatków do mrożonego jogurtu, tworząc kulkę. Łyżką wyjąć kulkę jogurtu i umieścić w misce z grubo pokruszonymi płatkami.
Roll piłkę wokół w okruchy, lub łyżka okruchy nad piłką, aż całkowicie pokryte okruchy.
Mżawka z polewą karmelową.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na deser. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "