Makieta Ciasta Z Mielonego Mięsa

Makieta Ciasta Z Mielonego Mięsa
Mock mincemeat Pie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli morskiej, brandy, okrągłe ciasto skorupy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Makieta Ciasta Z Mielonego Mięsa, Mincemeat, oraz Ciasto Z Mięsem Mielonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Skórki układamy na 2 bezrękawnikach i schładzamy przygotowując nadzienie.
1
Umieść 1/3 jabłek w procesorze. Używając włączania / wyłączania, posiekaj na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2
Przenieść posiekane jabłka do większychsaucepan. Powtórz posiekanie pozostająceapliki w 2 kolejnych partiach w procesorze; Dodaj do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Umieść wszystkie suszone owoce w procesorze. Korzystanie włączanie / wyłączanie zakrętów, posiekać untilbeginning trzymać się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
4
Do rondla z jabłkami dodaj wysuszone owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Addsugar, melasa, rum, brandy, skrobia kukurydziana, masło, skórka pomarańczowa, skórka cytrynowa, przyprawy i sól morska; wymieszać, aby wymieszać. Dusić overmedium-na małym ogniu, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
Zdjąć z ognia.
7
Przelać ciasto nadzienie do dużej miski i ostudzićw pełni, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Przenieś 1 skórkę do 9-calowego naczynia szklanego, pozostawiając zwis ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
10
Rozprowadzić schłodzone wypełnienie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Wytnij secondcrust na paski o szerokości 1/2 cala. Ułóż 6 pasków na szczycie wypełnienia, odstęp 1 cala.
12
Umieść 6 pasków ciasta w 45-stopniowej proporcji do pierwszych pasków, tworząc siatkę diamentową. Wykończenia pasek kończy się nawet z dna crust. Fold krawędzi skorupy i paski w; dociśnij zęby widelca do uszczelnienia. (Czujesz się ambitny? Kliknij tutaj, aby uzyskać wskazówki dotyczące tworzenia tkanej skorupy kratowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Śmietanę i cukier ubić w małej misce toblend do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Szkliwo pędzla nad kratą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
15
Piec ciasto 15 minut. Zmniejsz temperaturę owentu do 350°C i kontynuuj pieczenie skorupa przednia jest złotobrązowa, a wypełnienie bulgotanie, od 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Przenieś pieto rack i ostudzić całkowicie do napełniania toset. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.Przykryć i przechowywać w lodówce.
17
Odstawić na roomtemperatura 2 godziny przed podaniem. Ifdesired, rewarm pie w piekarniku 163° 10 do 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
18
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
19
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn