Mock mincemeat Pie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli morskiej, brandy, okrągłe ciasto skorupy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Makieta Ciasta Z Mielonego Mięsa, Mincemeat, oraz Ciasto Z Mięsem Mielonym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Skórki układamy na 2 bezrękawnikach i schładzamy przygotowując nadzienie.
1
Umieść 1/3 jabłek w procesorze. Używając włączania / wyłączania, posiekaj na małe kawałki.
Addsugar, melasa, rum, brandy, skrobia kukurydziana, masło, skórka pomarańczowa, skórka cytrynowa, przyprawy i sól morska; wymieszać, aby wymieszać. Dusić overmedium-na małym ogniu, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
4 Szklanki Mąki Pszennej
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
2 Szczypty Zmielonych Goździków
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Miód Cytrusowy
6
Zdjąć z ognia.
7
Przelać ciasto nadzienie do dużej miski i ostudzićw pełni, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Przenieś 1 skórkę do 9-calowego naczynia szklanego, pozostawiając zwis ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
10
Rozprowadzić schłodzone wypełnienie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
11
Wytnij secondcrust na paski o szerokości 1/2 cala. Ułóż 6 pasków na szczycie wypełnienia, odstęp 1 cala.
12
Umieść 6 pasków ciasta w 45-stopniowej proporcji do pierwszych pasków, tworząc siatkę diamentową. Wykończenia pasek kończy się nawet z dna crust. Fold krawędzi skorupy i paski w; dociśnij zęby widelca do uszczelnienia. (Czujesz się ambitny? Kliknij tutaj, aby uzyskać wskazówki dotyczące tworzenia tkanej skorupy kratowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
13
Śmietanę i cukier ubić w małej misce toblend do glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Szkliwo pędzla nad kratą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
15
Piec ciasto 15 minut. Zmniejsz temperaturę owentu do 350°C i kontynuuj pieczenie skorupa przednia jest złotobrązowa, a wypełnienie bulgotanie, od 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
16
Przenieś pieto rack i ostudzić całkowicie do napełniania toset. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej.Przykryć i przechowywać w lodówce.
17
Odstawić na roomtemperatura 2 godziny przed podaniem. Ifdesired, rewarm pie w piekarniku 163° 10 do 15 minut przed podaniem.