Makeover Zupa Kalafiorowa
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy na pole receptury, Makeover kalafior zupa może być przepis należy spróbować. Ten przepis zawiera 11 porcji z 116 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cebulę, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 50%. Podobne przepisy to Wegańska Metamorfoza Zdrowej Metamorfozy: Chleb Dyniowy, Makeover Wołowina & Zupa Ziemniaczana, oraz Makeover Kremowa Zupa Z Owoców Morza.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku podsmaż seler, cebulę i marchewkę na maśle przez 3-5 minut lub do miękkości. Dodać kalafior i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości. Lekko ostudzić.
W blenderze przetwarzaj mieszankę warzyw partiami, aż będzie gładka. Wróć wszystko na patelnię.
Podgrzej na średnim ogniu.
W małej misce ubij mąkę i mleko do uzyskania gładkości; wymieszać z puree. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ogień; dodać pół na pół, pietruszkę, sól, koperek i pieprz.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.