Makeover Zupa Kalafiorowa

Makeover Zupa Kalafiorowa
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy na pole receptury, Makeover kalafior zupa może być przepis należy spróbować. Ten przepis zawiera 11 porcji z 116 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za $1.01 za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 41 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre dla Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cebulę, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 50%. Podobne przepisy to Wegańska Metamorfoza Zdrowej Metamorfozy: Chleb Dyniowy, Makeover Wołowina & Zupa Ziemniaczana, oraz Makeover Kremowa Zupa Z Owoców Morza.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku podsmaż seler, cebulę i marchewkę na maśle przez 3-5 minut lub do miękkości. Dodać kalafior i bulion; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do miękkości. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
W blenderze przetwarzaj mieszankę warzyw partiami, aż będzie gładka. Wróć wszystko na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podgrzej na średnim ogniu.
4
W małej misce ubij mąkę i mleko do uzyskania gładkości; wymieszać z puree. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ogień; dodać pół na pół, pietruszkę, sól, koperek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Ciepło przez.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje11
Ocena Zdrowia6
Magazyn