Makeover Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Przepis Makeover zapiekanka z zielonej fasoli jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 9g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. 68 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makeover Corn ' N ' Green Bean Bake, Kale Casserole {aktualizacja Na Klasyczne Święto Dziękczynienia Green Bean Casserole}, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rondel na średnim ogniu, dodaj masło i oliwę z oliwek i podgrzewaj, aż masło się rozpuści.
Dodać cebulę, doprawić solą i pieprzem i gotować często mieszając, aż cebula będzie złota, około 20 minut
W średniej misce połączyć jalapeño, masło, masa harina, mączka kukurydziana, mleko, queso fresco, cukier, ubite jajko, proszek do pieczenia, mielony kminek i wymieszać, aż dobrze połączone. Rozgrzej piekarnik do 177°. podziel mieszaninę na 4 małe patelnie do pieczenia i przykryj folią.
Umieść patelnie w piekarniku.
Wyjąć z piekarnika, odkryć, i odstawić.Podczas pieczenia ciasta przygotować sos grzybowy: na patelni na średnim ogniu rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać grzyby, tymianek, szczypiorek, cebulę, czosnek i podsmażyć na bardzo miękki i lekko złoty, o 12 minutes.In rondel na średnim ogniu, doprowadzić mleko do tuż poniżej wrzenia. W innym rondlu na średnim ogniu roztopić masło. Mąkę wymieszać z masłem i gotować, mieszając, przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia i stopniowo ubijać w gorącym mleku. Ustawić na średnim ogniu i gotować, mieszając, aż gruby i gładki, 3 do 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
W garnku umieść zieloną fasolkę, sól i wodę.
Umieścić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez około 3 minuty, fasola powinna być chrupiąca.
Odcedzić fasolę, a następnie uruchomić je pod zimną wodą, aby powstrzymać je przed gotowaniem.
Odcedzić i umieścić na czystym ręcznikiem i osuszyć je.Ustaw trzy miski, jeden z mąką, jajka w drugiej misce, aw trzeciej misce, bułka tarta, czosnek w proszku, i kminek.Fasolkę zanurz najpierw w mące, a następnie w jajku, po równomiernym pokryciu fasoli bułką tartą i przeniesieniu do przygotowanej blachy do pieczenia w jednej warstwie.
Na talerzu ułożyć ciasto kukurydziane, skropić sosem grzybowym i ułożyć fasolkę szparagową.
Dekoruj pomidorami winogronowymi.