Makeover Tuna Melt Bites
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać makeover tuńczyk Melt Bites spróbować. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz sok z cytryny, marchew, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Stopić Serce Stopić Tuńczyk, Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, oraz Tuńczyk Dla Dwojga.
Instrukcje
W małej misce, połączyć pierwsze sześć składników; odstawić.
Umieść bułki hot dog pocięte bokiem na nieczystej blasze do pieczenia. Broil 4-6 w. od ciepła przez 2-3 minuty lub do złotego koloru.
Łyżka mieszanki tuńczyka na dolnych połówkach; top z pomidorów i plastrów sera. Broil 1-2 minuty dłużej lub do rozpuszczenia sera. Top ze szpinakiem. Wymień wierzchołki bułek. Zabezpieczyć wykałaczkami; pokroić każdą kanapkę na trzy części.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.