Makeover Tort Krówka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Makeover Fudge Cake. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Makeover Marmurkowa Pomarańczowa Krówka, Makeover Peanut Butter Fudge, oraz Makeover Rocky Road Fudge Brownies.
Instrukcje
Białka umieścić w małej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Płaszcz a 9-in. patelnia springform ze sprayem do gotowania.
Umieścić patelnię na blasze do pieczenia; odstawić. W małym rondlu rozpuść chipsy czekolady i masło na małym ogniu, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; odstawić do ostygnięcia.
W dużej misce ubijaj żółtka na dużej prędkości przez 3 minuty lub do uzyskania gęstego i cytrynowego koloru. Stopniowo ubijać w brązowym cukrze. Beat w żywności dla niemowląt, kawy i zastrzeżonej mieszanki czekolady.
Połącz mąkę, sól i cynamon; stopniowo ubijaj do mieszanki czekoladowej. Z czystymi naganiaczami, ubijaj białka jaj i krem z kamienia nazębnego na dużej prędkości, aż powstaną sztywne szczyty; złóż w ciasto.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350° przez 40-50 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami. Schłodzić przez 15 minut przed usunięciem boków patelni. Schłodzić całkowicie na drucianym stojaku.
Na lukier, w małej misce, ubić masło, kakao, mleko i wanilię, aż będą gładkie. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Frost top of cake. Schłodzić resztki.