Makeover Tort Krówka

Makeover Tort Krówka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Makeover Fudge Cake. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 10g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, półsłodkie chipsy czekoladowe, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Makeover Marmurkowa Pomarańczowa Krówka, Makeover Peanut Butter Fudge, oraz Makeover Rocky Road Fudge Brownies.

Instrukcje

1
Białka umieścić w małej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej. Płaszcz a 9-in. patelnia springform ze sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi Umyte, Z Odłamanymi KońcamiSzparagi Umyte, Z Odłamanymi Końcami
Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Miękkich Biszkoptów (w Sumie 24) W Całości, Ale Przycięte Tak, Aby Pasowały Do Patelni (opcjonalnie)Opakowanie Miękkich Biszkoptów (w Sumie 24) W Całości, Ale Przycięte Tak, Aby Pasowały Do Patelni (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Umieścić patelnię na blasze do pieczenia; odstawić. W małym rondlu rozpuść chipsy czekolady i masło na małym ogniu, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
3
Zdjąć z ognia; odstawić do ostygnięcia.
4
W dużej misce ubijaj żółtka na dużej prędkości przez 3 minuty lub do uzyskania gęstego i cytrynowego koloru. Stopniowo ubijać w brązowym cukrze. Beat w żywności dla niemowląt, kawy i zastrzeżonej mieszanki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek2 Szklanki Cienkich Plasterków Obranych świeżych Nektarynek
1 Do 2 łyżeczek Suszonych Kwiatów Lawendy, Zmielonych1 Do 2 łyżeczek Suszonych Kwiatów Lawendy, Zmielonych
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 Opakowanie Mieszanki Diabelskiej Karmy Lub Ciasta Czekoladowego (normalny Rozmiar)1 Opakowanie Mieszanki Diabelskiej Karmy Lub Ciasta Czekoladowego (normalny Rozmiar)
20 Puszek (każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych20 Puszek (każda) Pokrojonych Dojrzałych Oliwek, Odsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
5
Połącz mąkę, sól i cynamon; stopniowo ubijaj do mieszanki czekoladowej. Z czystymi naganiaczami, ubijaj białka jaj i krem z kamienia nazębnego na dużej prędkości, aż powstaną sztywne szczyty; złóż w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)Cukier Puder, Czekoladowe Wiórki I Ziarna Kawy (opcjonalnie)
1 Do 2 łyżeczek Suszonych Kwiatów Lawendy, Zmielonych1 Do 2 łyżeczek Suszonych Kwiatów Lawendy, Zmielonych
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby2 łyżki Wody, Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
6
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce1 Szklanka Liści Jarmużu W Kostce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
7
Piec w temperaturze 350° przez 40-50 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie z wilgotnymi okruchami. Schłodzić przez 15 minut przed usunięciem boków patelni. Schłodzić całkowicie na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)1 Szklanka Pokrojonego W Kostkę Sera Provolone (1/2 Cala)
Bezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania JeżynaBezpestkowa, Nadająca Się Do Smarowania Jeżyna
Przygotowany Sos PonzuPrzygotowany Sos Ponzu
Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®Drobno Posiekane Orzechy Pekan PLANTERS®
8
Na lukier, w małej misce, ubić masło, kakao, mleko i wanilię, aż będą gładkie. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy. Frost top of cake. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, PodzieloneCzekoladowe Kawałki Angielskiego Toffi, Podzielone
Rękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki PlastikoweRękawy Cukiernicze Lub Małe, Wytrzymałe, Zamykane Torebki Plastikowe
24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki24 Całe Orzechy Laskowe, Uprażone I Bez Skórki
Orzechy Pekan Planters®Orzechy Pekan Planters®
Czerwone Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki I Gotowane Do MiękkościCzerwone Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki I Gotowane Do Miękkości
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe IWskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn