Makeover Bacon Chicken Alfredo
Makeover Bacon Chicken Alfredo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 32G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka pieprzu, fettuccine, ser parmigiano-reggiano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Makeover Chicken Fettuccine Alfredo, Boczek Kurczak Alfredo, oraz Kurczak Boczek Sos Alfredo podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj fettuccine zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni gotować boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Zdejmij do papierowych ręczników, aby spuścić.
Kurczaka posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Gotować kurczaka i czosnek w maśle na średnim ogniu przez 4-6 minut lub aż mięso nie będzie już różowe; wyjąć i ogrzać.
Skrobię kukurydzianą i mleko połączyć, aż będzie gładka; wymieszać na patelni.
Dodać śmietanę i pozostałą sól. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodać szpinak, kurczaka, 3/4 szklanki sera, włoską przyprawę i połowę boczku; gotować i mieszać, aż ser się rozpuści.
Odcedzić fettuccine; dodać do mieszanki z kurczaka. Gotować i mieszać, aż się rozgrzeje.
Posypać pozostałym serem i boczkiem.