Make - Ahead salami Sub z białą fasolą i kapustą-Slaw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Make - Ahead salami Sub z białą fasolą Spread i Kale-Slaw spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 2,75 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka salami, czosnku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Makeup Harissa Kuskus z gruszką, jarmużem i cytryną, Pieczarki marynowane z kapustą, ogoloną marchewką i parmezanem, oraz Sałatka z pieczonego kurczaka i jarmużu z Tahini, morelami i migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na małym ogniu, aż się połysk.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodać fasolę, liść laurowy i 1/8 łyżeczki soli. Podgrzać do średniej wysokości i gotować, mieszając, przez 2 minuty.
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Przenieść natychmiast do miski. Odrzuć liść laurowy i rozbij fasolę za pomocą widelca lub gumowej szpatułki. Złożyć chrzan i doprawić do smaku większą ilością soli i pożądanego.
Spread powinien być gęsty i kremowy, a nie gęsty jak pasta. Jeśli jest zbyt gęsty, cienki z odrobiną gorącego wywaru z kurczaka.
Wymieszać pozostałą oliwę z oliwek, ocet i szczyptę soli. Wrzucić z jarmużu, tarcie dobrze w liściach. Pokroić chleb i obficie rozprowadzić z każdej strony białą fasolą, na wierzchu z jarmużem i salami.
Podawać natychmiast, lub zawijać i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do jedzenia (najlepiej nie więcej niż 4 godziny dla najlepszego smaku).