Make-Ahead Mustandy Quinoa z kiełbasą, ziemniakami i estragonem

Make-Ahead Mustandy Quinoa z kiełbasą, ziemniaki, i estragon może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 584 kalorie, 18g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rukoli, estragonu, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać fioletową śliwkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Śliwkowo-jagodowe letnie puddingi jako deser. 73 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Make Ahead Kiełbasa Ziemniak Jajko Piec, Sałatka z brokułów i komosy ryżowej, oraz Make-Ahead cukinia i Quinoa koperek Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować quinoa zgodnie z instrukcją opakowania.
Umieścić ziemniaki w garnku; przykryć zimną wodą o 1 cal i obficie posypać solą. Doprowadzić do wrzenia i gotować pod przetargu, 4 do 5 minut.
Drenaż. Tymczasem, sauté kiełbasa na średnim ogniu, aż chrupiące i tłuszczu jest renderowane.
Odcedzić na ręcznikach papierowych; rezerwy wytopionego tłuszczu.
Ubij razem olej, musztardę, estragon, 1/8 łyżeczki soli i zarezerwowany tłuszcz. Delikatnie wymieszać 1 łyżkę dressingu do ziemniaków jeszcze ciepłych. Złożyć ziemniaki, kiełbasę i rukolę do komosy ryżowej i wrzucić delikatnie z pozostałym sosem.
Podawać natychmiast, lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do jedzenia. Podgrzać lub cieszyć się w temperaturze pokojowej.