Make - Ahead kokosowy ryż z tofu i letnimi owocami

Make - Ahead kokosowy ryż z tofu i letnimi owocami
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Make - Ahead Coconut Forbidden Rice z tofu i letnimi owocami może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz olej sezamowy, zbierane liście kolendry, zakazany ryż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zakazane Czarne miski ryżu z imbirem sojowym Tofu, Klejnot zakazany ryż z pistacjami, granatem i suszonymi owocami, oraz Make - Ahead Fruit Pie Filling dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, z mlekiem kokosowym zamiast wody. Doprawić solą podczas gotowania na wolnym ogniu. Tymczasem rozgrzej patelnię grillową lub dużą patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Pędzel Tofu z 1 łyżeczką oleju sezamowego z każdej strony i doprawić solą i pieprzem. Gotować tofu aż rumiane i chrupiące na całym, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
3
Arbuz i śliwki wymieszać w misce. Wymieszaj pozostałą łyżeczkę oleju sezamowego, soku z limonki i skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
ArbuzArbuz
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać ryż do miski i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać sos sezamowo-limonkowy i delikatnie wymieszać. Złóż kolendrę. Smak i dodać 1/8 łyżeczki więcej soli w razie potrzeby. Top z tofu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Ostudzić, następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do jedzenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia24
Magazyn