Make-Ahead kokosowy Kurczak z wiosennymi warzywami i nerkowcami
Make-Ahead gotowany kokosowo Kurczak z wiosennymi warzywami i nerkowcami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 476 kalorii, 34g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.3 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz lite mleko kokosowe, brązowy ocet ryżowy, fasolkę szparagową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brązowy ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 150 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Make-Ahead Spring Brunch Bake, Wiosenna zupa jarzynowa z Pesto, oraz Falafele z pikantnym sosem pomidorowo-nerkowcowym i gotowanymi warzywami wiosennymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia. Przynieś oddzielny duży garnek z wywarem i mlekiem kokosowym na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Kurczaka posypać solą i pieprzem; dodać do gotującego się mleka i wywaru. Kurczak powinien być w połowie do 2/3 zanurzony. Gotować przez 6 minut z jednej strony na średnim ogniu, następnie odwrócić, i gotować, aż kurczak rejestruje 145 ° do 150 ° F na termometrze natychmiastowego odczytu, o 8 minut dłużej. Przykryj garnek, jeśli ciecz zmniejsza się zbytnio.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Słonina Wieprzowa
3
Lekko ostudzić, a następnie mięso rozdrobnić dwoma widelcami na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
W międzyczasie blanszować fasolkę szparagową i szparagi we wrzącej osolonej wodzie, aż do jasnozielonego, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
6
Ubić razem sos sojowy i ocet. Wrzucić razem kapustę, fasolę i szparagi i kurczaka z sosem sojowym. Rozrzuć orzechy nerkowca na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Orzechy Nerkowca
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Przenieść do hermetycznego pojemnika, aż będzie gotowy do jedzenia.