Make-Ahead cukinia i Quinoa koperek Bisque

Make-Ahead cukinia i Quinoa koperek Bisque może być tylko danie główne szukasz. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 336 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Mieszanka cukinii, komosa ryżowa, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z marynowanego ogórka z rzodkiewką, koperkiem i krewetkami, Sałatka z brokułów i komosy ryżowej, oraz Make-Ahead Cukinia Chleb Jabłkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować na wolnym ogniu w rondlu. W międzyczasie rozgrzać olej w dużym rondlu, aż się połyśnie.
Dodaj cebulę, doprawić solą i potu, aż będzie miękka i półprzezroczysta, około 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodać cukinię, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie zmiękać, ale nadal z jakimś kęsem, 6 do 7 minut. Wymieszać z quinoa i gotować przez 1 minutę do tosty ziarna.
Dodać bulion i 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i zmniejszyć do niskiego gotować. Dusić, aż quinoa jest gotowane, 10 do 12 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z koperkiem. Zmiksuj w blenderze lub robocie kuchennym w dwóch partiach, aż będzie gładka. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać natychmiast lub ostudzić do temperatury pokojowej przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku. Jedz schłodzone lub podgrzać w pojemniku do mikrofalówki lub rondlu na średnim ogniu.