Make - ahead chińska wieprzowina
Make-ahead Chiński wieprzowina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 14 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sos sojowy, cebula dymka, pięć przypraw w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pierogi Wieprzowe, Make Ahead Crock Pot Pork, oraz Make-Ahead Spiced Pork & Apple Roast.
Instrukcje
Do dnia do przodu, a kiedy masz 15 minut do stracenia, przygotować składniki i wrzucić je wszystkie, z wyjątkiem plasterków szczypce dymki, razem na dużej patelni. Przykryj patelnię pokrywką i przechowuj w lodówce, aż będziesz gotowy do jedzenia.
Wlać 600 ml/1 litr wrzącej wody na wieprzowinę i warzywa i wszystko dobrze wymieszać. Przykryć patelnię i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać i przykryć ponownie i gotować delikatnie przez 10 minut, aż warzywa będą miękkie i wieprzowina jest gotowana. (Danie można teraz schłodzić, a następnie zamrozić do 1 miesiąca). Tuż przed podaniem, mieszać w Szczytach dymki. Chochla do misek z ryżem lub makaronem.