Make-Ahead Breakfast Bites
Przekąski śniadaniowe Make-Ahead mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sera cheddar, szynka, mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Burritos Śniadaniowe, Muffinki Śniadaniowe Make-Ahead, oraz Zrób Przed Śniadaniem Zapiekankę.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spryskaj 12 regularnych filiżanek muffin sprayem do gotowania
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick i mleko drewnianą łyżką, aby utworzyć grube ciasto. Zrzucić na mąki powierzchni i użyć mąki wałek do toczenia go 1/4 cala grubości.
Pokroić na okrągło za pomocą 3-lub 4-calowego okrągłego noża.
Wciśnij rund do kubków muffin.
W każdej filiżance posyp ser, a następnie kilka kostek szynki. Rozbij jajka pojedynczo do małej miski, a następnie delikatnie wsuń 1 jajko do każdej filiżanki muffin. Top z pozostałym serem i szynką.
Posypać solą, pieprzem i rozmarynem.
Piec 20 do 25 minut lub aż białka jaj są ustawione. Ostudzić na patelni 5 minut, a następnie wyjąć kubki za pomocą noża.
Resztki kubków na jajka należy przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 3 dni lub w zamrażarce do 1 tygodnia. Podgrzej w mikrofalówce.