Makaroniki Z Płatkami Kukurydzianymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj makaroników z płatkami kukurydzianymi. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 36. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, śmietana Tatar, płatki kokosowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Przepis Na Makaroniki Kukurydziane I Żurawinowe, Bryłki Węgorza Z Płatków Kukurydzianych, oraz Babeczki Z Płatków Kukurydzianych.
Instrukcje
Ustaw stojak w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 325 stopni F. w całkowicie czystej, suchej misce do mieszania, z mikserem elektrycznym, ubijaj białka, sól i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będą bardzo spienione i prawie kremowe. Mikser nadal działa, posypać cukrem. Kontynuuj ubijanie z dużą prędkością, aż będzie puszysta, gęsta i błyszcząca.
Ubić wanilią. Wchodzisz w Pekan, kokos, i płatki kukurydziane.
Upuść kulki wielkości orzecha włoskiego na nieprzywierające lub wyłożone pergaminem arkusze ciastek w odstępach 2-calowych.
Piec przez 15 minut, obracając Patelnie raz, od przodu do tyłu, nawet do pieczenia, aż lekko opalone i ustawić na powierzchni. Ustaw arkusze ciastek na stojaku, aby ostygły.