Makaroniki Z Masłem Orzechowym I Dżemem
Masło orzechowe-dżem makaroniki jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać prażone orzeszki ziemne, białka, cukier granulowany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars, Makaroniki Z Masłem Orzechowym, oraz Czekoladowe Makaroniki Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem. Użyj małej foremki do ciastek lub szklanki do picia, aby prześledzić trzydzieści 1 1/2-calowych okręgów w rzędach na papierze, w odległości około 1 1/2 cala. Odwróć papier (nadal będziesz mógł zobaczyć znaki przez papier). Drobno zmielić orzeszki ziemne w robocie kuchennym.
Dodać mąkę migdałową i cukier cukierniczy i pulse do drobnego proszku. Przesiać dwa razy przez drobne sito; wyrzucić wszelkie kawałki. Białka ubić w misce mikserem na dużej prędkości, aż się spieni. Stopniowo dodawać granulowany cukier i ubijać, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj wanilię i ubijaj, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż na pół mieszanki orzechów ziemnych za pomocą gumowej szpatułki. Powtórz z pozostałą mieszaniną orzeszków ziemnych.
Przenieś ciasto do worka z ciastem z okrągłą końcówką o średnicy 1/4 cala. Trzymając worek prostopadle do blachy do pieczenia, rury kopce ciasta do śledzenia kół na pergaminie. Dotknij blach do pieczenia na blacie, aby pomóc ciasto rozliczenia.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż wierzchołki będą lekko chrupiące, około 15 minut.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Piec makaroniki, aż lekko chrupiące, 13 do 15 protokół. Przesuń pergamin z makaronikami na stojaku do ostygnięcia. Ostrożnie usuń makaroniki z pergaminu.
Rozprowadzić 1 łyżeczkę dżemu na płaskiej stronie makaronu; na wierzchu z innym makaronem, płaską stroną w dół. Powtórz z pozostałymi makaronikami i dżemem. (Najlepiej spożywać je w ciągu 1 dnia.)