Makaroniki Z Kremem Kokosowym
Makaroniki z kremem kokosowym wymagają ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 42 i kosztuje 15 centów za porcję. 81 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka skondensowanego mleka, sól, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 24%. Podobne przepisy to Makaroniki Z Kremem Kokosowym, Makaroniki Kokosowe, oraz Makaroniki Kokosowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż arkusze ciastek folią lub papierem do gotowania. Na 1 wyłożonym arkuszu ciastek, posypać 1 szklankę kokosa na papierze foliowym.
Piec 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy; ostudzić. Zaparkuj folię do pieczenia ciasteczek.
W dużej misce, wymieszać tosty Kokosowe, Pozostałe Kokosowe, mąkę i sól. W średniej misce, beat mleko, śmietana kokosowa, wanilia, ekstrakt migdałowy i jajko, aż dobrze wymieszane.
Wlać mieszaninę mleka na mieszaninę kokosową; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Na arkuszach ciastek wyłożonych folią, upuść mieszaninę przez złożenie łyżki stołowej w odległości około 2 cali od siebie.
Piec 12 do 14 minut lub do złotego koloru (ciasteczka będą miękkie w środku i ustawić na krawędziach). Natychmiast przesuń folię z ciasteczkami z blachy do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W rondlu 1-quart rozgrzać chipsy czekoladowe i olej na małym ogniu, stale mieszając, aż do stopienia się chipsów.
Odstawić około 30 minut lub aż czekolada jest ustawiona.