Makaroniki z ciasta marchewkowego z glazurą serowo-klonową
Jedna porcja zawiera 52 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jeśli masz zmielony imbir, cukier puder, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pełnoziarniste ciasto marchewkowe z glazurą serek klonowy, dla dwojga, Ciasto marchewkowe z serem śmietankowym, oraz Ciasto marchewkowe chleb z serem śmietankowym glazura.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Linia 2 arkusze cookie z maty silikonowe do pieczenia lub pergaminem.
W dużej misce ubij białka i sól trzepaczką, aż mieszanina zmieni kolor na biały i zacznie sztywnieć. Ubijaj w jednej trzeciej granulowanego cukru na raz, aż mieszanina będzie bardzo sztywna. Złóż pozostałe składniki makaronu (nie mieszaj energicznie, bo białka stracą sztywność).
Łyżka łyżeczki mieszanki około 1 do 2 cali od siebie na arkuszach ciastek.
Piec 20 minut lub do złotego brązu (wnętrza powinny być miękkie, ale na zewnątrz powinny być po prostu firmy). Całkowicie schłodzić przed usunięciem z arkuszy ciasteczek.
Podczas gdy makaroniki są chłodzenia, w średniej misce, ubić serek, mleko, syrop i cukier puder z trzepaczką, aż nie grudki, dodając więcej cukru pudru lub mleka, aby osiągnąć mżejącą konsystencję. W razie potrzeby wlać glazurę do dekoracyjnego worka.
Rur glazury na chłodzonych makaroniki, lub użyć łyżki do mżawki glazury na makaroniki.
Niech glazury zestaw przed podaniem lub przechowywania.