Makaroniki migdałowe zanurzone w czekoladzie

Makaroniki migdałowe zanurzone w czekoladzie
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, Makaroniki z Migdałami W Czekoladzie mogą być znakomitym przepisem bezglutenowym i zgodnym z FODMAP, który warto wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 83 kalorie . Ten przepis jest dla 72 osób. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup cukier, wodę, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Podobne przepisy to Makaroniki z Kokosem W Czekoladzie , Makaroniki z Kokosem W Czekoladzie Bezglutenowe Bezmleczne i Czekoladowe Makaroniki Z Migdałami i Makaroniki Kokosowo-Migdałowe .

Instrukcje

1
Białka umieścić w małej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada, Posiekana I RoztopionaPółsłodka Czekolada, Posiekana I Roztopiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj sól i ubijaj na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
3
Stopniowo dodawaj cukier puder, po 1 łyżce stołowej, ubijając na wysokich obrotach, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Wymieszaj z migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Nakładaj łyżeczką porcje ciasta w odstępach 5 cm na blachy do pieczenia pokryte papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Piec w temperaturze 350° przez 8-12 minut lub do momentu, aż ciasto będzie twarde w dotyku. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem na kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
W przypadku kremu maślanego wymieszaj cukier i wodę w małym, ciężkim rondelku. Doprowadź do wrzenia; gotuj na średnio-wysokim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami jaj; włóż wszystko z powrotem do patelni, stale mieszając. Gotuj przez 2 minuty lub do momentu, aż mieszanka zgęstnieje i osiągnie temperaturę 160°, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Zdjąć z ognia. Ostudzić do temperatury pokojowej.
10
W małej misce ubij masło na puszystą masę, około 5 minut. Stopniowo ubijaj mieszankę gotowanego cukru. Ubijaj kakao, aż będzie gładkie. W razie potrzeby schłodź, aż krem maślany osiągnie konsystencję nadającą się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Rozsmaruj krem maślany na spodzie każdego schłodzonego ciasteczka. Schłodź w lodówce, aż stwardnieje, około 15 minut. Zanurz spód każdego ciasteczka w roztopionej czekoladzie, pozwalając nadmiarowi spłynąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
12
Umieścić na papierze woskowanym; odstawić do stężenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn