Makaroniki migdałowe zanurzone w czekoladzie

Makaroniki migdałowe zanurzone w czekoladzie
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, Makaroniki z Migdałami W Czekoladzie mogą być znakomitym przepisem bezglutenowym i zgodnym z FODMAP, który warto wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 83 kalorie . Ten przepis jest dla 72 osób. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup cukier, wodę, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Podobne przepisy to Makaroniki z Kokosem W Czekoladzie , Makaroniki z Kokosem W Czekoladzie Bezglutenowe Bezmleczne i Czekoladowe Makaroniki Z Migdałami i Makaroniki Kokosowo-Migdałowe .

Instrukcje

1
Białka umieścić w małej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada, Posiekana I RoztopionaPółsłodka Czekolada, Posiekana I Roztopiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj sól i ubijaj na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Stopniowo dodawaj cukier puder, po 1 łyżce stołowej, ubijając na wysokich obrotach, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Wymieszaj z migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Nakładaj łyżeczką porcje ciasta w odstępach 5 cm na blachy do pieczenia pokryte papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Piec w temperaturze 350° przez 8-12 minut lub do momentu, aż ciasto będzie twarde w dotyku. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem na kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
W przypadku kremu maślanego wymieszaj cukier i wodę w małym, ciężkim rondelku. Doprowadź do wrzenia; gotuj na średnio-wysokim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami jaj; włóż wszystko z powrotem do patelni, stale mieszając. Gotuj przez 2 minuty lub do momentu, aż mieszanka zgęstnieje i osiągnie temperaturę 160°, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Zdjąć z ognia. Ostudzić do temperatury pokojowej.
10
W małej misce ubij masło na puszystą masę, około 5 minut. Stopniowo ubijaj mieszankę gotowanego cukru. Ubijaj kakao, aż będzie gładkie. W razie potrzeby schłodź, aż krem maślany osiągnie konsystencję nadającą się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Rozsmaruj krem maślany na spodzie każdego schłodzonego ciasteczka. Schłodź w lodówce, aż stwardnieje, około 15 minut. Zanurz spód każdego ciasteczka w roztopionej czekoladzie, pozwalając nadmiarowi spłynąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
12
Umieścić na papierze woskowanym; odstawić do stężenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn