Makaroniki migdałowe zanurzone w czekoladzie

Makaroniki migdałowe zanurzone w czekoladzie
Jeśli masz około 50 minut do spędzenia w kuchni, Makaroniki z Migdałami W Czekoladzie mogą być znakomitym przepisem bezglutenowym i zgodnym z FODMAP, który warto wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 6 g tłuszczu i łącznie 83 kalorie . Ten przepis jest dla 72 osób. Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup cukier, wodę, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten deser. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Podobne przepisy to Makaroniki z Kokosem W Czekoladzie , Makaroniki z Kokosem W Czekoladzie Bezglutenowe Bezmleczne i Czekoladowe Makaroniki Z Migdałami i Makaroniki Kokosowo-Migdałowe .

Instrukcje

1
Białka umieścić w małej misce; odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Czekolada, Posiekana I RoztopionaPółsłodka Czekolada, Posiekana I Roztopiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj sól i ubijaj na średnich obrotach, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Stopniowo dodawaj cukier puder, po 1 łyżce stołowej, ubijając na wysokich obrotach, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty i cukier się rozpuści. Wymieszaj z migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Nakładaj łyżeczką porcje ciasta w odstępach 5 cm na blachy do pieczenia pokryte papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Piec w temperaturze 350° przez 8-12 minut lub do momentu, aż ciasto będzie twarde w dotyku. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem na kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
W przypadku kremu maślanego wymieszaj cukier i wodę w małym, ciężkim rondelku. Doprowadź do wrzenia; gotuj na średnio-wysokim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Zdjąć z ognia.
8
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami jaj; włóż wszystko z powrotem do patelni, stale mieszając. Gotuj przez 2 minuty lub do momentu, aż mieszanka zgęstnieje i osiągnie temperaturę 160°, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Zdjąć z ognia. Ostudzić do temperatury pokojowej.
10
W małej misce ubij masło na puszystą masę, około 5 minut. Stopniowo ubijaj mieszankę gotowanego cukru. Ubijaj kakao, aż będzie gładkie. W razie potrzeby schłodź, aż krem maślany osiągnie konsystencję nadającą się do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®26 Czekoladek Mlecznych HERSHEY®'S KISSES®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Rozsmaruj krem maślany na spodzie każdego schłodzonego ciasteczka. Schłodź w lodówce, aż stwardnieje, około 15 minut. Zanurz spód każdego ciasteczka w roztopionej czekoladzie, pozwalając nadmiarowi spłynąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
12
Umieścić na papierze woskowanym; odstawić do stężenia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn