Makaroniki Migdałowe II

Makaroniki Migdałowe II
Makaroniki Migdałowe II to deser dla 24 osób. Jedna porcja zawiera 74 kalorie , 2 g białka i 3 g tłuszczu . Za 19 centów za porcję ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis z Allrecipes wymaga białek jaj, zmielonych migdałów, cukru i barwnika spożywczego. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, wegetariańską laktoovo i przyjazną dla FODMAP . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje bardzo złą (ale wciąż możliwą do naprawienia) ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Wypróbuj Makaroniki Kokosowo-Migdałowe , Makaroniki Wiśniowo-Limonkowe i Makaroniki Kokosowe zanurzone w Czekoladzie , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni Fahrenheita (135 stopni Celsjusza). Nasmaruj blachy do pieczenia ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Demarara Lub Jasnobrązowy CukierDemarara Lub Jasnobrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
2
W dużej szklanej lub metalowej misce ubij białka jajek na pianę. Stopniowo dodawaj skórkę z cytryny i cukier, kontynuując ubijanie, aż białka utworzą sztywne szczyty. Podczas mieszania zabarwiaj na jasnozielony lub różowy kolor barwnikiem spożywczym. Używając gumowej szpatułki, wmieszaj zmielone migdały. Wykładaj czubatymi łyżkami na przygotowaną blachę do ciastek. Ciasteczka powinny być oddalone od siebie o około 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Półsłodka Czekolada, Posiekana I RoztopionaPółsłodka Czekolada, Posiekana I Roztopiona
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Demarara Lub Jasnobrązowy CukierDemarara Lub Jasnobrązowy Cukier
1 1/2 Szklanki świeżych Malin Lub Pokrojonych Truskawek1 1/2 Szklanki świeżych Malin Lub Pokrojonych Truskawek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
1/2 Szklanki Posiekanego Ostrego Sera Cheddar Plus Trochę Do Posypania1/2 Szklanki Posiekanego Ostrego Sera Cheddar Plus Trochę Do Posypania
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Piecz przez 20 do 30 minut w rozgrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą twarde i lekko brązowe. Pozostaw ciasteczka na blachach do ostygnięcia na 5 minut przed wyjęciem na kratkę, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Demarara Lub Jasnobrązowy CukierDemarara Lub Jasnobrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn