Makaroniki Malinowo-Czekoladowe
Malinowe makaroniki z ciemnej czekolady to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. 185 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka migdałów, malin, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Makaroniki Z Ciemną Czekoladą, Makaroniki Z Ciemną Czekoladą, oraz Makaroniki Kokosowe zanurzone w ciemnej czekoladzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojaki piekarnika do pozycji środkowej i górnej i rozgrzej piekarnik do 163°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
W misce robota połączyć kokos, cukier, sól,wanilia, białka i migdały. Impuls do połączenia, około 8 krótkich impulsów.
Dodać maliny i pulsować aż równomiernie rozłożone, o kolejne 8 impulsów. Użyj średniej wielkości miarki do ciastek (średnica 2 3/4 cala, 1 1/2 łyżki), aby zebrać ciasto i upuścić je na przygotowaną blachę do pieczenia w zaokrąglonych kulkach.
Piec ciasteczka do złotego koloru i suche w dotyku, 30-35 minut.
Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia przez 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Roztopić czekoladę w podwójnym kotle lub w kuchence mikrofalowej.
Skropić czekoladę nad ciastkami i odstawić do stwardnienia.