Makaroniki Francuskie

Francuskie makaroniki mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 21 kalorii. Na 3 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1720 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, białka, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Makaroniki Francuskie, Makaroniki Francuskie, oraz Malinowe Czekoladowe Francuskie Makaroniki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 320 stopni F (160 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia lub matą silikonową.
Ubij białka w czystej metalowej misce do mieszania, aż będą grube, około 5 minut; ubijaj drobny cukier do białek, aż będą grube, błyszczące, a mieszanina utrzyma sztywne szczyty, od 5 do 8 minut.
Umieścić sito na misce zawierającej białka jaj i przesiać obie ilości mączki migdałowej i cukru cukierniczego do mieszaniny białek jaj. Delikatnie włóż migdałowy posiłek i cukier do białek, zachowując jak najwięcej powietrza.
Oddziel bezę w osobnych miseczkach do smaku i koloru, w razie potrzeby. Łyżka bezy do worka rurowego wyposażonego w końcówkę 3/8 cala. Umieść 1-calowe dyski bezy na przygotowanych blachach do pieczenia, pozostawiając około 2 cale między ciastkami.
Pozostaw ciasteczka w temperaturze pokojowej na około 15 minut, aby utworzyć cienką skórę. Podnieś blachy do pieczenia i niech spadnie z kilku centymetrów nad powierzchnią roboczą, aby przykleić ciasteczka do blach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty są suche, o 15 protokół; ostudzić całkowicie na blasze do pieczenia przed oderwaniem pergaminu.