Makaron śródziemnomorski z brokułami
Makaron śródziemnomorski z brokułami to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka brokułów, makaron łokcia, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, Śródziemnomorskie Puree Z Brokułami I Ziemniakami, oraz Śródziemnomorskie Pieczone Brokuły I Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać łodygi brokułów i gotować przez 3 minuty, następnie dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut.
Dodać różyczki brokuły i kontynuować gotowanie, aż makaron jest al dente.
Odcedzić makaron i brokuły i zwrócić je do garnka.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej, ciężkiej patelni.
Dodać orzechy włoskie i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, przez 2 protokół.
Dodać czosnek i anchois i gotować, aż anchois rozbić, o 2 minuty dłużej.
Dodać odsączony makaron i brokuły i dobrze wrzucić.
Posypać parmigiano, doprawić solą i pieprzem i podawać.