Makaron zupa Fagioli II

Makaron zupa Fagioli II
Makaron zupa Fagioli II może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Za 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 8 porcji z 501 kalorii, 43g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. 55 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Wystarczy mieszanka pietruszki, wody, soli i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 92%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: 30-minutowa zupa Pastanowa i fasolowa (Pastan e Fagioli), 30-minutowa zupa Pastanowa i fasolowa (Pastan e Fagioli), oraz 30-minutowa zupa Pastanowa i fasolowa (Pastan e Fagioli).

Instrukcje

1
W dużym garnku bulionowym wymieszaj pokrojone w kostkę pomidory, fasolę, szpinak, bulion z kurczaka, sos pomidorowy, wodę, czosnek, boczek, pietruszkę, czosnek w proszku, sól, pieprz i bazylię. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu przez 40 minut pod przykryciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PomidorPomidor
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzpinakSzpinak
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BoczekBoczek
BazyliaBazylia
FasolaFasola
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj makaron i gotuj bez przykrycia, aż makaron będzie miękki, około 10 minut. Zupę chochlową przełóż do pojedynczych misek, posyp serem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio i Trebbiano to świetny wybór dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione jest największym wyrazem naszej pojedynczej odmiany Sangiovese. Jest to wino o ograniczonej produkcji pochodzące z poszczególnych działek zlokalizowanych w winnicach Casi i San Piero. Stałej mineralności obecnej w naszych winach dorównuje tutaj łagodna moc, niezwykła zarówno na nosie, jak i podniebieniu. Wino to ma dużą zdolność do starzenia; tylko czas ujawni jego wyjątkowe cechy.Rocznik 2015 jest jednym z najlepszych z ostatnich 50 lat, z łagodną wiosną i gorącym, suchym latem, co zapewnia wyjątkowe dojrzewanie i plony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn