Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj makaronu ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 12g białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście oregano, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nie gotuj świeżego sosu pomidorowego z makaronem, Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą, oraz Makaron z sosem pomidorowym bez gotowania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pomidory, olej, czosnek, pietruszka, oregano, odmierzoną sól i pieprz w dużej, niereaktywnej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Odstawić w temperaturze pokojowej, aby smaki się stopiły, co najmniej 30 minut i do 1 godziny.Doprowadzić duży garnek mocno osolonej wody do wrzenia, dodać makaron, i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania lub aż al dente. Rezerwa 1/2 szklanki wody do gotowania, a następnie spuścić.Natychmiast dodaj gorący makaron do miski z pomidorami.
Dodaj zarezerwowaną wodę z makaronu, kozi ser i odmierzony parmezan i wrzuć do równomiernego połączenia.
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej, przechodząc więcej parmezanu na boku.