Makaron Ze Świeżych Jaj
Need a danie główne Wegetariańskie? Świeży makaron jajeczny może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 929 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka gałki muszkatołowej, oliwy z oliwek, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pasta House Pasta con Broccoli-jest to sos na bazie Alfredo, który łączy w sobie makaron, świeże grzyby i świeże brokuły, Świeży Makaron, oraz Makaron Ze Świeżymi Pomidorami.
Instrukcje
Zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka, olej i inne aromaty wybrać. Za pomocą widelca, ubić razem jajka, olej i aromaty i rozpocząć włączenie mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się po dodaniu 1/2 mąki.
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając przede wszystkim dłoni. Once you
mieć spójną masę, wyjąć ciasto z deski i zeskrobać resztki chrupiących bitów.
Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej. Uwaga: nie pomijaj ugniatania lub spoczynkowej części tego przepisu, są one niezbędne do lekkiego makaronu.