Makaron ze szpinakiem i gorącą szynką z chrupiącym topem

Makaron ze szpinakiem i gorącą szynką z chrupiącym topem
Szpinak i gorąca szynka makaron z chrupiącym topem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1287 kalorii, 73g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.83 za porcję. Mieszanka szpinaku, gałki ocznej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać oliwę, można śledzić to danie główne z Jedna Miska Czekoladowych Ciasteczek Owsianych jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Scuderi Kids ' Fast, Fake-Baked Ziti, Chrupiący Pieczony makaron z pieczarkami, kiełbasą i sosem śmietanowym parmezanem, oraz Makaron z makaronem pieczonym pomarańczowo-buraczanym z miodowymi orzechami włoskimi i chrupiącą pieczoną kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieścić duży garnek z wodą na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać makaron, słoną wodę i gotować do al dente, z kęsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Podczas gdy woda zbliża się do wrzenia makaronu, podgrzać średni, głęboka patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj 1 łyżkę EVOO, 1 obrót patelni i masło. Gdy masło rozpuści się w oleju, dodajemy cebulę i czosnek, doprawiamy solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, przez 2 minuty, następnie obtoczyć cebulę mąką i dalej gotować przez 1 minutę. Powoli wlać mleko. Delikatnie doprowadzić mleko do bańki, pozostawić mleko zagęścić nieco, następnie mieszać w capocola, szpinak i 1/2 szklanki startego Parmigiano. SOS doprawić gałką muszkatołową i cayenne i zdjąć z ognia. Posmakuj i dodaj trochę soli, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
JukonJukon
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Połącz ugotowany makaron i kostkę mozzarelli z sosem, wymieszaj, aby całkowicie pokryć, obracając się w kółko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Makaron przekładamy do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
8
Aby dodać panierkę, połączyć panierkę, 2 łyżki EVOO i pozostałą 1/2 szklanki Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
JukonJukon
9
Posypać mieszaninę bułki tartej na górze, aby pokryć makaron od krawędzi do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
Przenieść naczynie do pieczenia pod brojlerem i broil aż złoty kolor i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
11
Dekoruj posiekaną natką pietruszki. Co za łajdak!
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12
Mniam-o!
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn