Makaron ze szpinakiem i gorącą szynką z chrupiącym topem
Szpinak i gorąca szynka makaron z chrupiącym topem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1287 kalorii, 73g białka, oraz 58 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.83 za porcję. Mieszanka szpinaku, gałki ocznej, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać oliwę, można śledzić to danie główne z Jedna Miska Czekoladowych Ciasteczek Owsianych jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Scuderi Kids ' Fast, Fake-Baked Ziti, Chrupiący Pieczony makaron z pieczarkami, kiełbasą i sosem śmietanowym parmezanem, oraz Makaron z makaronem pieczonym pomarańczowo-buraczanym z miodowymi orzechami włoskimi i chrupiącą pieczoną kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2
Umieścić duży garnek z wodą na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać makaron, słoną wodę i gotować do al dente, z kęsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Podczas gdy woda zbliża się do wrzenia makaronu, podgrzać średni, głęboka patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj 1 łyżkę EVOO, 1 obrót patelni i masło. Gdy masło rozpuści się w oleju, dodajemy cebulę i czosnek, doprawiamy solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, przez 2 minuty, następnie obtoczyć cebulę mąką i dalej gotować przez 1 minutę. Powoli wlać mleko. Delikatnie doprowadzić mleko do bańki, pozostawić mleko zagęścić nieco, następnie mieszać w capocola, szpinak i 1/2 szklanki startego Parmigiano. SOS doprawić gałką muszkatołową i cayenne i zdjąć z ognia. Posmakuj i dodaj trochę soli, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Parmigiano Reggiano
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)