Makaron Ze Szparagami Cytrynowymi
Makaron ze szparagami cytrynowymi może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, makaron penne, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsze Szparagi Makaron Cytrynowy, Makaron Cytrynowo-Szparagowy, oraz Makaron Ze Szparagami I Cytryną.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i zagotuj. Zamieszać w penne i powrócić do wrzenia. Makaron gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 8 minut. Penne nadal będzie lekko jędrny.
Szparagi wymieszać w garnku z gotującym makaronem penne i doprowadzić do wrzenia; gotować, aż makaron będzie miękki, a szparagi zmiękną, ale nadal jasnozielone, o 3 więcej minut.
Odcedzić makaron i szparagi.
Umieścić penne i szparagi w dużej misce; lekko wymieszać ze skórką z cytryny, sokiem z cytryny, parmezanem, oliwą z oliwek, solą i czarnym pieprzem, aż do całkowitego połączenia.