Makaron z sosem śmietanowym z kurczaka

Makaron z sosem pieczarkowym z kurczaka może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 806 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, soli, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Stek z pieczarkami makaron z sosem piwnym czosnkowym, Pieczone makarony pieczone z sosem śmietanowym z białego wina (Wegańskie), oraz Kurczak w sosie pieczarkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj kurczaka, aż nie będzie już różowy, a soki biegną jasne.
Przełożyć kurczaka na deskę do krojenia i cienko pokroić; odstawić.
Podsmażyć cebulę do miękkości i półprzezroczystości.
Dodać grzyby i stopniowo mieszać w śmietanie. Gotować, stale mieszając, przez 7 do 10 minut, lub aż sos zgęstnieje. Wymieszać z kurczakiem, doprawić solą i pieprzem. Gotować 5 minut, lub do ogrzania przez. Wymieszać z ugotowanym makaronem aż do równomiernego pokrycia.