Makaron z sosem Tuńczykowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 445 kalorii, 28g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, makaron, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Sos z tuńczyka do makaronu, Makaron z pikantnym sosem z tuńczyka, oraz Sos Do Makaronu Z Tuńczykiem I Pomidorami.
Instrukcje
1
W dużej patelni saute rozgrzać olej na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula będzie miękka. Wymieszaj kapary, pomidory, sok z cytryny i pietruszkę. Doprawić płatkami czerwonej papryki do smaku. Dusić delikatnie przez 3 minuty, aby zagęścić sos. Złóż tuńczyka i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sok Z Cytryny
Pomidor
Pietruszka-nać
Kapary
Czosnek
Cebula
SOS
Tuńczyk
3
Podczas gotowania sosu dodaj makaron do dużego garnka z szybko wrzącą wodą; gotuj do miękkości.