Makaron z sosem anchois-orzech jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.41 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz orzechy włoskie, sardelę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron z sosem anchois-orzech, SOS Sardelowo-orzechowy Skye Gyngell, oraz Sos Do Makaronu Sardelowo-Oliwkowy.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
2
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Winegret Z Wermutu
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodaj paprykę, anchois i czosnek; gotuj 1 minutę, często mieszając, aby rozbić anchois na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Starty Parmezan, Do Podania
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodać bulion i pokruszony czerwony pieprz; gotować 3 minuty lub aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dodaj makaron, zarezerwowane 1/2 szklanki płynu do gotowania, pietruszka, i pozostałe składniki do patelni; wrzucić do połączenia.