Makaron z sosem anchois-orzech jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.41 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz orzechy włoskie, sardelę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron z sosem anchois-orzech, SOS Sardelowo-orzechowy Skye Gyngell, oraz Sos Do Makaronu Sardelowo-Oliwkowy.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
2
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.