Makaron z sosem anchois-orzech

Makaron z sosem anchois-orzech
Makaron z sosem anchois-orzech jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 695 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu. Mieszanka pietruszki płaskich liści jako dekoracji, ząbki czosnku, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Makaron z sosem anchois-orzech, SOS Sardelowo-orzechowy Skye Gyngell, oraz Sos Do Makaronu Sardelowo-Oliwkowy.

Instrukcje

1
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzić makaron (rezerwa 1/2 szklanki wody do wykorzystania później) i odstawić na bok. Utrzymuj go w cieple, jeśli to możliwe, lub przynajmniej w temperaturze pokojowej.Użyj dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj olej i pozwól mu się nagrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj cebulę i smażyć przez około pięć minut lub aż zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj paprykę, anchois i czosnek. Gotować przez kilka minut, często mieszając i rozbijając anchois na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
5
Wlać bulion i wszystko wymieszać. Wrzucić pokruszony czerwony pieprz i gotować, aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6
Dodać makaron do mieszanki, wraz z zarezerwowaną wodą).
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Dodać sól i pieprz do smaku. Jeśli dodajesz natkę pietruszki, posyp ją mieszaniną teraz.Wrzucić makaron do pokrycia go dobrze i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn