Makaron z sosem anchois-orzech

Makaron z sosem anchois-orzech
Makaron z sosem anchois-orzech jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 695 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu. Mieszanka pietruszki płaskich liści jako dekoracji, ząbki czosnku, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Makaron z sosem anchois-orzech, SOS Sardelowo-orzechowy Skye Gyngell, oraz Sos Do Makaronu Sardelowo-Oliwkowy.

Instrukcje

1
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzić makaron (rezerwa 1/2 szklanki wody do wykorzystania później) i odstawić na bok. Utrzymuj go w cieple, jeśli to możliwe, lub przynajmniej w temperaturze pokojowej.Użyj dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj olej i pozwól mu się nagrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj cebulę i smażyć przez około pięć minut lub aż zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodaj paprykę, anchois i czosnek. Gotować przez kilka minut, często mieszając i rozbijając anchois na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5
Wlać bulion i wszystko wymieszać. Wrzucić pokruszony czerwony pieprz i gotować, aż większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6
Dodać makaron do mieszanki, wraz z zarezerwowaną wodą).
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
7
Dodać sól i pieprz do smaku. Jeśli dodajesz natkę pietruszki, posyp ją mieszaniną teraz.Wrzucić makaron do pokrycia go dobrze i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia82
Magazyn