Makaron z sosem anchois-orzech
Makaron z sosem anchois-orzech jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 695 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu. Mieszanka pietruszki płaskich liści jako dekoracji, ząbki czosnku, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Makaron z sosem anchois-orzech, SOS Sardelowo-orzechowy Skye Gyngell, oraz Sos Do Makaronu Sardelowo-Oliwkowy.
Instrukcje
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzić makaron (rezerwa 1/2 szklanki wody do wykorzystania później) i odstawić na bok. Utrzymuj go w cieple, jeśli to możliwe, lub przynajmniej w temperaturze pokojowej.Użyj dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj olej i pozwól mu się nagrzać.
Dodaj cebulę i smażyć przez około pięć minut lub aż zaczną mięknąć.
Dodaj paprykę, anchois i czosnek. Gotować przez kilka minut, często mieszając i rozbijając anchois na małe kawałki.
Wlać bulion i wszystko wymieszać. Wrzucić pokruszony czerwony pieprz i gotować, aż większość płynu odparuje.
Dodać makaron do mieszanki, wraz z zarezerwowaną wodą).
Dodać sól i pieprz do smaku. Jeśli dodajesz natkę pietruszki, posyp ją mieszaniną teraz.Wrzucić makaron do pokrycia go dobrze i służyć.