Makaron z serem z okrą i kaszą

Makaron z serem z okrą i kaszą
Makaron z serem z Okranem i kaszą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 20g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka orecchiette, bułka tarta, ostry ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepszy wegański ser Mac n' , Wegański makaron z serem, oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Przynieś 2 ćwiartki wody z 2 łyżkami soli do toczenia wrzenia w dużym rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Dodaj orecchiette i gotować, aż ledwo al dente (postępuj zgodnie z instrukcjami opakowania dla czasu).
Składniki, których będziesz potrzebować
OrecchietteOrecchiette
3
Odcedzić i wymieszać z oliwą z oliwek. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Roztopić 1/3 szklanki masła w dużym ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Dodać mąkę i gałkę muszkatołową gotować, stale mieszając drewnianą łyżką, aż Jasny blond, o 3 protokół. Wymieszać kaszę i czosnek i gotować, aż pachnące, o 3 protokół. Powoli dodawać 3 szklanki mleka w stałym strumieniu, stale ubijając. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, ubijając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Dodać okra, pozostałe mleko i ser do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
7
Ubić na gładką masę i doprawić do smaku solą i pieprzem. Wymieszać z gotowaną orecchiette.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane OrecchietteGotowane Orecchiette
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
8
Wlać mieszaninę do wysmarowanej 9 na 13 naczyniu do pieczenia. Zastosuj bułkę tartą do góry naczynia do pieczenia i kropki z pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
9
Piec do złotego koloru na wierzchu i bulgotanie, o 40 protokół. Pozostawić do ostygnięcia 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn