Makaron z serem z mieloną wołowiną, salsą i Zielonymi Chilami
Makaron i ser z mieloną wołowiną, Salsan i zielone Chiles może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 63 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, kolendrę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Zapiekanka Z Mielonej Wołowiny Z Makaronem, Pieczony makaron z serem z Chiles, oraz Cheddar Makaron Mielona Wołowina Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Postępuj zgodnie z podstawowym przepisem na kremowy makaron i ser, ale użyj sera pepper Jack, a nie cheddar.
Rozgrzać 10-calową patelnię na średnim ogniu. Gotować mieloną wołowinę, lekko przyprawić solą i pieprzem, aż większość płynu odparuje, około 5 minut. Wymieszać w proszku chili, salsa i chili; dusić, 2 do 3 protokół.
Dodaj kolendrę, a następnie wymieszaj mieszaninę z makaronem.