Makaron z serem z ciecierzycą i szpinakiem

Makaron z serem z ciecierzycą i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1099 kalorii, 49g białka, oraz 51 g tłuszczu każdy. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz amerykański ser, ciecierzyca, ser cheddar, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 233 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron Szpinakowy, oraz Makaron Ze Szpinakiem I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu do połysku.
Dodać szpinak i gotować, mieszając, aż zwiędnie, o 30 sekund.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachną, o 1 minutę dłużej. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przełożyć do miski i odstawić. Zalać garnek osoloną wodą i doprowadzić do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą, odparowane mleko i jajka w małej misce i ubijaj do uzyskania jednorodności. Odstawić.
Makaron ugotować we wrzącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody do gotowania makaronu. Wróć do garnka i dodaj wodę do gotowania, masło, odparowaną mieszaninę mleka, zarówno sery, szpinak i ciecierzycę. Gotować na małym ogniu, ciągle mieszając, aż ser się roztopi, a makaron będzie kremowy i gładki.
Przelać do miski, top z wędzoną papryką, i podawać natychmiast.